Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Tencerede Susuz Tavuk

Bu tavuk pişirme tekniği bi aile geleneği diyebiliriz.Teflon tencerenin üretilmesi ve babamın pratik zekası birleşince böylesi leziz ve kolay bir yemek ortaya çıktı.Normal de tavuğun derisini çıkarıp öyle pişiriyorum.Fakat bu sefer derisiyle birlikte pişirdim.Temizlenen tavuk domates salçası,kekik,tuz,karabiber ile birlikte iyice ovulur.Doğrudan teflon yada seramik tencereye koyulur.Hiç su veya yağ ilave etmeden 10 dk.harlı ateşte sonrasın da kısık ateşte kendi suyunu çekip,kızarıncaya kadar pişirilir(45 dk.kadar).













  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder